KAYSERİ / KOCASİNAN - Yeni Yuvalı İlkokulu

Yeni Yuvalı İlkokulu

Yeni Yuvalı Mah. 3517. Sok No1 Kocasinan / KAYSERİ
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ... .=== Okulumuzda paylaşma ve öğrenme hedef olsun. İSTİYORUZ Kİ... .=== Okulumuzda (Okul personeli, veli. Öğrenci ) katılım, öncelikli olsun. İSTİYORUZ Kİ... .=== Velilerimizin aktif olarak katıldığı, öğrencilerimizin bilgiye ulaştığı ve kullandığı yeni bilgiler üreten insanlar olsun. İSTİYORUZ Kİ... .=== Okulumuzda birlik beraberlik içinde daha iyi kaliteyi yakalamak için çalışalım, Ekip çalışması ruhu içinde çalışma günlerimiz diğer günlerimize uymasın. İSTİYORUZ Kİ... .=== Bilimi ve bilgi teknolojilerini kullanmak, araştırmak, yaymak genel amacımız olsun. İSTİYORUZ Kİ... .=== Okulumuzdan Mezun olan öğrencilerimiz ilgi alanlarında öğrenimlerini sürdürsün. İSTİYORUZ Kİ... .=== Okulumuzda öğretmen, veli, öğrenci ve yönetici birlik beraberlik içinde olsun. İSTİYORUZ Kİ... .=== Okulumuz, daha iyiyi , daha güzeli , daha iyi başarıyı ararken ; anlayış,dostluk , paylaşma , iletişim , kavramları bizleri ışık tutsun.. FARKINDAYIZ Kİ... " Biz farklıyız. Yetenekliyiz, Üretkeniz, çalışkanız."
Misyon
BİZ, 21.Yüzyıla; ***Öğrencilerimize öğrenmeyi Öğretmek, onların bireysel farklılıklarını bilerek, saygı duyarak, kendi yetenekleri doğrultusunda geliştirebilmek. ***Öğrencilerimizin dünyanın diğer çocuklarından geri kalmamaları, hatta onları geçmeleri için, var gücümüzle çalışmak, yarışmak. ***Atatürk"ün göstermiş olduğu uygarlık doğrultusunda, Bilgi teknolojilerini kullanarak Velilerin katılımlarını sağlayarak, öğrencilerimizin gelişmelerini sağlamak. ***Okulumuzda bir DEĞİŞİM başlatmak ve sorunlar çıkmadan çözüm yolları araştırıp, herkesin katılımını sağlayarak eğitim ve öğretimlere Öğrencilerimizi okul toplumunu ve velilerimizi hazırlamak için; VARIZ... İLKELERİMİZ İLKELER: Bizi öğrencilerimizi Velileri ve okulumuzun içinde Bulunduğu toplumu yönlendirir ***Bütün bu ilkeler, alacağımız kararları, yapacağımız çalışmaları etkileyecektir. İNANIYORUZ Kİ... ****Öğrencilerimizin hepside bizim için değerlidir. İNANIYORUZ Kİ... ****Öğrencilerimiz öğrenmeyi öğreneceklerdir. İNANIYORUZ Kİ... ****Hepimiz Çağı yakalamak için, tüm gücümüzle çalışırız. İNANIYORUZ Kİ... ****Biz. Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için, karşılıklı olarak sorumluluk alırız ve en verimli şekilde çalışırız. İNANIYORUZ Kİ... ****Bizler, birbirimize ve kendimize güveniriz. Ekipler halinde çalışmaktan mutluluk duyarız ve öğrencilerimizi de bir birey olarak kabul eder onları koruyup gözetiriz. İNANIYORUZ Kİ... ****Ülkemizin gelişmesi, kültürel değerlerimize sahip çıkarak çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşabilmek ve ekonomik olarak gelişmesi İçin çalışırız. İNANIYORUZ Kİ... ****Ekip ruhu ve paylaşma başarının temel kaynağıdır. İNANIYORUZ Kİ... ****Bu günümüz dünümüzle eşit olmasın, Bilgisayar teknolojilerini Kullanmayı, araştırmayı, öğrenerek bilimin rehberliğinde değişimi ve ilerlemeyi göze alarak çalışırız.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim öğretim yapılmaktadır.
Derslerimiz 09:00 da başlamakta ve 14:30 da sona ermektedir.
Isınma
Okulumuz katı yakıtlı kalorifer sistemimizde sıkıntı olduğu için soba ile ısıtılmaktadır.
Okulumuzda yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır.
Ulaşım
Kayseri´den mahallemize sabah 06:00 ve akşam 17:00 olmak üzere günde iki adet otobüs kalkmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır. Lojman dışında ikamet eden öğretmenler kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kayseri´nin merkez ilçesi Kocasinan´a bağlı olup il ve ilçe merkezine 45 kilometredir.